Borsa İstanbul 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Gelişen teknolojiyi takip edip uygulayan, mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, insanı seven, iletişim becerisine sahip, sağduyulu sağlık personeli yetiştiren ve Sağlık Meslek Liseleri içerisinde Türkiye’de bir numaralı okul olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, insanı üstün tutarak ülkemizin nitelikli sağlık elemanı ihtiyacını karşılayan, çağın gereklerine uygun, gelişim ve değişime açık, almış olduğu sağlık bilgilerini sahada uygulayabilen, disiplinli, çalışkan, güler yüzlü, hasta haklarına saygılı, insan ayrımı yapmadan en üst düzeyde sağlık hizmeti verebilecek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: KIZ PANSİYONU : Var ERKEK PANSİYONU : Var
Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OBP TAVAN PUANI 99.356 - TABAN PUAN 87,568 İLE ÖĞRENCİLER OKULUMUZA YERLEŞMİŞLERDİR.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZUN KIZ VOLEYBOL, KIZ FUTSAL, ERKEK FUTSAL VE ERKEK MASA TENİSİ TAKIMLARI MEVCUTTUR
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI VE 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: KOP PROJESİ İLE OKULUMUZ KÜTÜPHANESİ YENİLENMİŞTİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: OKULUMUZ PALYATİF BAKIM PROJESİ İLE YURT DIŞINDA PALYATİF BAKIM KARŞILAŞTIRILMASI YAPMAK İÇİN MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMEN GRUBU LETONYA ÜLKESİNE GİTMİŞLERDİR.

WEB - https://kirsehirasml.meb.k12.tr

Adres - KERVANSARAY MAHALLESİ 2208. SOKAK KARAYOLLARI ARKASI MERKEZ / KIRŞEHİR